Vanliga frågor

För 29 kr inkl moms som är en service avgift får du möjligheten att ladda ner ett dokument, "blå" i menyvalet, du har 24 timmar på dig från betalningen tills den inaktiveras! Dokumenten är gratis! Mallar som är "gröna" i menyvalet är gratis att ladda ner!
Ja priset är det samman om man köper ett eller flera dokument, kostnaden 29 kr inkl moms avser en service avgift! Dokumenten är liksom tidigare gratis på webbkontoret.se
Om man köpt fel dokument och det är otydligt beskrivet av oss kan man maila oss och få möjligheten att ladda ner ett nytt!
Om du betalat för ett dokument och det inte går att ladda ner, kontaktar du oss via kontaktformuläret, du meddelar oss tid och vilket dokument det gäller även din epost adress som du uppgav vid köpt! Vi skickar dig då ett nytt via epost inom 24 timmar!
Givetvis försöker vi ha dom vanligaste dokumenten på webbkontoret.se men hittar ni det inte här kontaktar ni oss vi vårt kontaktformulär så söker vi reda på det åt er!
Vi har kontakt med ett antal jurister samt advokater som är specialiserade inom vissa områden, vi hjälper er kostnadsfritt att få en kontakt för att hjälpa er med ett sådant ärende!
Vi håller kontinuerligt på med att fylla på med dokument samt uppdateringar!
Ja det kan man, hittar man felaktigheter i dokumentet som gör att det inte uppfyller vad som är praxis och vad som förskrivits i svensk lag, så återbetalar vi vad som betalts för dokumentet!
Idén bakom webbkontoret är att det ska vara en källa där alla kan hitta ett lämpligt juridiskt dokument så billigt som möjligt, dock finns det kostnader som rör driften av webbkontoret som inte går att finansiera på annat vis! Vi behöver då ta ut en liten kostnad på 29 kr inkl moms som avser en service avgift för våra drift kostnader! Dokumenten är gratis!
Om ni vill synas här hos oss med en reklambanner kontaktar ni oss via vårt kontaktformulär, webbkontoret.se har över 100 000 besökare per år som ökar stadigt!
Dokumenten på webbkontoret.se har alltid vart gratis och kommer alltid att vara det, dock är det kostnader som är relaterade till driften av webbkontoret.se, för att det skall vara möjligt för att webbkontoret.se skall kunna leva vidare tar vi ut en liten service avgift på 29 kr inkl moms för att täcka dessa kostnader.
Alla mallar som är gröna är gratis att ladda ner!

 


Fick du svaren du behövde?

Här kan du gå vidare för att ladda ner önskat dokument!